Welkom in onze gezellige shop te Zwevegem!

Kom onze prachtige collecties ontdekken in de winkel en droom weg bij het uitkiezen van alle leuke spulletjes. 

Om een geboortelijst te leggen spreken we af in onze showroom. Dit gebeurt meestal buiten de openingsuren zodat ik jullie de verdiende aandacht kan geven en waarbij in alle rust de nodige spulletjes gekozen kunnen worden. Voor jullie langskomen, maken wij een account aan. Hiermee kunnen jullie onze prachtige collecties ontdekken en voorkeuren aanduiden. De stijl en de merken zijn allemaal opgedeeld in handige categorieën, zodat het voor jullie heel makkelijk wordt om een wenslijstje op te stellen. 

lilliputiens

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf!

We overlopen een volledige lijst per thema

Elk thema (op stap, de keuken, de badkamer, de slaapkamer,....) wordt uitgebreid besproken en alle mogelijkheden qua merken in alle prijsklassen worden overlopen. We geven deskundig advies over elk product. We bespreken samen de dag en het uur waarop de levering mag plaatsvinden. We installeren thuis het park indien gewenst en geven ter plaatse nog even uitleg. De gratis levering van de geboortelijst (al dan niet op zijn geheel) wordt voorzien een viertal weken voor de geboorte. 

bo

Een beetje bijshoppen van thuis uit...

Als de geboortelijst online staat kunnen jullie als ouders inloggen met jullie eigen account en wachtwoord. Eens je bent ingelogd kan je ons volledige aanbod bekijken per thema of per merk met alle foto's en uitleg. Elk artikel kan met 1 drukknop worden bijgevoegd aan je lijst. Tot de afsluiting van de lijst kan je steeds bijbestellen. 

Maak de geboortelijst persoonlijk door foto's en tekstjes toe te voegen. Elke schenker krijgt de kans om een persoonlijk bedankkaartje per mail te ontvangen na aankoop van zijn cadeautje. Leuk toch?

Bij elke geboortelijst is er een leuke actie! Je krijgt 10% op de totale lijstwaarde én een leuk geschenk! We leveren alle gewilde spulletjes aan huis en komen indien gewenst helpen met de inrichting.

henri

Hoera, jullie baby is geboren!

Geen stress, alles staat klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeau's.....gewoon genieten van dat wondertje. Wij zijn steeds bereikbaar om je te helpen waar nodig. Mimi baby is meer dan alleen "een winkel" waar je je geboortelijst legt.... we zijn ook adviseur waar nodig. 

De lijst staat online met een heel gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem voor de schenkers. Elk product heeft een foto met uitleg. Door in te loggen met jullie account kunnen jullie de lijst volgen en krijgen jullie een mailtje wanneer iemand een cadeautje koopt.

De lijst wordt afgesloten na 2 maanden of na de babyborrel. 

ik

Geen geboortelijst nodig?

Niet iedereen wenst een geboortelijst te leggen en daar hebben wij alle begrip voor.

Wens je gewoon alles zelf te bestellen en geleverd te krijgen wanneer je dat wenst? Wij geven advies en productinformatie waar nodig!
Vragen omtrent deze methode? Contacteer ons gerust via eline@mimibabyzwevegem.be of +32 498 57 44 86

elodie

Stel uw vraag